Freelancer/vacatures

Direct naar de vacatures

Welkom bij HerCor
HerCor is een zelfstandig en klantgericht detacherings- en bemiddelingsbureau die u optimale dienstverlening in de ruimste zin van het woord verstrekt. Wij staan voor kwaliteit, openheid en betrokkenheid.

HerCor begeleidt u tijdens het traject naar de klant. Door de korte lijnen heeft u alleen te maken met 1 persoon van HerCor.
Tijdens het project is er door middel van fieldmanagement contact en rond het tijdstip dat het project afgelopen is gaat HerCor op zoek naar een nieuwe uitdaging voor jou.

Tips voor een goede match
De kracht zit in de snelheid van het aanbod bij de klant.

De cv en motivatie moet 100% aansluiten op wat de klant vraagt, anders wordt uw cv direct opzij geschoven door de klant. Dus heel duidelijk de punten waar de klant om vraagt vermelden in uw cv en motivatie.

De klant wil alleen platte tekst en in een word document, dus geen logo’s etc., het gaat de klant alleen om de match op dat moment.
(De platte tekst is een absolute eis van de klant.)

De platte tekst doet niets aan de kwaliteit van uw cv, u wordt door ons bij de klant gepromoot.

Vermeld altijd het vacaturenummer, uw uurtarief (indicatief) en beschikbaarheid.

voorbeeld_cv

Extra informatie
U kunt uw gegevens rechtstreeks naar john@hercor.nl sturen.

Wordt u door meerdere detacheringsbureaus aangeboden bij de klant, dan verdwijnt uw cv in de prullenbak bij de klant en doet u niet mee met de selectieronde.

De referenties die u opgeeft worden pas gebeld, na uw toestemming en na het intakegesprek bij de klant.

Wij nemen contact met u op als uw cv naar de klant wordt gestuurd, wij houden u op de hoogte van de stand van zaken. In deze fase is er al een afspraak met u gemaakt over het uurtarief.

Wilt u werken via payroll dan kan dat, geef bij het aanmelden op onze website uw bruto salaris (indicatie) deur.