Opdrachtgever

Welkom bij HerCor

Voor elke vacature bieden wij een maatwerk oplossing. We besteden veel aandacht aan de samenwerking met u als opdrachtnemer. Professionals worden door ons zorgvuldig geselecteerd. Mede door jarenlange ervaring en ons inzicht in de huidige arbeidsmarkt bieden wij alleen professionals aan waarvan wij weten dat deze 100% match met uw vacature.

Met HerCor kiest u voor een integrale aanpak die perfect aansluit op uw organisatie. Een gespecialiseerd bedrijf met korte lijnen waarvan u professionaliteit kan verwachten met een persoonlijke benadering.

We zijn er dan ook trots op dat wij de samenwerking zijn aangegaan met het kennisinstituut The Lean Six Sigma Company.

Waarom werkt HerCor alleen met freelancers

Het inhuren van freelance specialisten kan zeer positieve toegevoegde waarde bieden voor iedere onderneming. Mede door zijn grote flexibiliteit is de freelancer een waardevolle, kosten efficiënte resource die u de mogelijkheid biedt om direct expertise binnen te halen op een bepaald gebied, precies wanneer u dat nodig hebt.

Wat kan u verwachten wanneer u van plan bent om een of meerdere freelancers in te huren?

Omdat freelancers specialisten zijn, die zich richten op een niche binnen een vakgebied, kennen zij ‘hun’ technologie als geen ander. Met hun uitgebreide kennis en ‘cutting-edge’ skills geeft de freelancer u een boost aan kennis & talent, voor elke job, op elk moment.

Het zijn niet alleen de resultaten die een freelancer inspireren. Net als met een goede wijn, gaat het om de complexiteit. Veel freelancers houden van de complexiteit en uitdaging binnen een project die de grenzen van hun kennis en kunde opzoeken en de freelancer zodoende dwingen om het beste van hunzelf te geven.

Freelancers hebben veel te bieden voor een organisatie en kunnen zich (voor lange of uitgelopen projecten) bewijzen als een zeer rendabele investering.

HerCor detacheert en bemiddelt in de volgende disciplines:

  • Administratief
  • Bouw
  • Civiel
  • Financieel
  • ICT en Lean Six Sigma.