HerCor gaat partnership aan met HLS Personeelsdiensten

HerCor gaat samenwerken met het Rotterdamse HLS Personeelsdiensten. Dankzij dit partnerschap kan HerCor de klanten van HLS ICT- en financiële specialisten aanbieden.

Door het bundelen van hun krachten kunnen HLS en HerCor bestaande klanten nog meer bieden. Bovendien verwachten ze voor eventuele nieuwe opdrachtgevers een nog aantrekkelijker partij te zijn.
De directeuren Hans Houweling (HLS Personeelsdiensten) en John van Herp (HerCor) kennen en waarderen elkaar al jaren als vakgenoten. Het vertrouwen in de wederzijdse aanpak en deskundigheid was een belangrijke reden om met elkaar in zee te gaan.
Van Herp: “HLS is een betrouwbare organisatie. Ik ken het als een bedrijf dat zijn afspraken altijd nakomt. En net als wij weet HLS hoe belangrijk kwaliteit is voor de opdrachtgevers, zeker in de huidige markt. We zijn alle twee no nonsense bedrijven met korte interne lijnen, zodat we onze opdrachtgevers snel van dienst kunnen zijn.”
“De manier waarop HerCor en wij met onze klanten omgaan, verschilt niet wezenlijk”, beaamt Houweling. “Qua dienstverlening zijn we geen concurrenten, want we opereren in een ander segment. Simpel gezegd gaan nu een uitgebreider pakket leveren onder een iets grotere paraplu, maar verder verandert er voor de klanten niets. Dat is, denk ik, voor iedereen goed.”
Operators
HLS Personeelsdiensten bemiddelt voor operators en ander technisch personeel in de procesindustrie. De onderneming houdt zich sinds 1991 bezig met de werving en selectie van vast personeel en de bemiddeling van flexpersoneel. De onderneming is actief binnen verschillende specialismen: chemie, energie en water; voedingsmiddelenindustrie; farmaceutische industrie en mechanische industrie. Tot de klanten behoren DSM, Promelca, ERU, Hertel en Verolme.
HLS Personeelsdiensten valt onder de HLS Groep, waar ook HLS Payroll en outplacement- en re-integratiebedrijf Carrièrewinkel Projecten deel van uitmaken. Houweling: ,,De activiteiten van de drie dochterbedrijven lopen uiteen, maar hebben een aantal belangrijke zaken gemeen: deskundigheid, betrokkenheid, open communicatie en een focus op duurzame samenwerking.”