Freelancer/vacatures

Welkom bij HerCor
HerCor is een zelfstandig en klantgericht detacherings- en bemiddelingsbureau die u optimale dienstverlening in de ruimste zin van het woord verstrekt. Wij staan voor kwaliteit, openheid en betrokkenheid.

HerCor begeleidt u tijdens het traject naar de klant. Door de korte lijnen heeft u alleen te maken met 1 persoon van HerCor.
Tijdens het project wordt er door middel van fieldmanagement-gesprekken contact gehouden en voordat het project is afgelopen is HerCor al op zoek naar een nieuwe uitdaging voor u.

Tips voor een goede match
De kracht zit hem in de snelheid van het aanbieden bij de klant, daarom wat belangrijke tips:

De cv en motivatie moet 100% aansluiten op wat de klant vraagt, anders wordt uw cv direct opzij geschoven door de klant. Dus heel duidelijk de punten waar de klant om vraagt vermelden in uw cv en motivatie.

De klant wil alleen platte tekst en in een word document, dus geen logo’s etc., het gaat de klant alleen om de match op dat moment.
(De platte tekst is een absolute eis van de klant. De platte tekst doet niets af aan de kwaliteit van uw cv, u wordt door ons bij de klant gepromoot.)

Vermeld altijd het vacaturenummer, uw uurtarief (indicatief) en beschikbaarheid.

voorbeeld_cv

Extra informatie
Werkt het aanmeldformulier niet naar behoren, dan kunt u ook uw gegevens rechtstreeks naar john@hercor.nl zenden.

Wordt u door meerdere detacheringsbureaus aangeboden bij de klant, dan verdwijnt uw cv in de prullenbak bij de klant en doet u niet mee met de selectieronde.

De referenties die u opgeeft worden pas gebeld, na uw toestemming en na het intakegesprek bij de klant.

Wij nemen contact op als wij u gaan aanbieden bij de klant en houden u op de hoogte van de stand van zaken. In deze fase is er al een afspraak met u gemaakt over het uurtarief.

Wilt u werken via payroll dan kan dat, geef bij het aanmelden op onze website uw bruto salaris (indicatief) door.